Pere în vin rosu si scortisoara - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Pere în vin rosu si scortisoara |
pere Williams 1000 g, vin rosu 1500 ml, zahar 300 g, scor isoara baton 1 buc, vanilie baton 1 buc., anason 3 g, înghetata de vanilie HS 300 g, lapte 250 ml, galbenus de ou 2 buc., frica batuta 50 g
Mod de preparare:
Perele se spala, se curata si se pun la fiert cu vin rosu, zahar (250 g ), batonul de scortisoara si batonul de vanilie.
Separat preparam crema de vanilie astfel: punem la fiert laptele, separat amestecam galbenusurile cu zaharul ramas (50 g) pâna se albesc dupa care le adaugam peste lapte si fierbem în continuare pâna ce compozitia începe sa se lege.
Când se raceste amestecam compozitia cu frisca batuta. Dupa ce perele fierte se racesc, scoatem semintele si le umplem cu crema de vanilie si cu frisca.
Restul de vin cu zahar se reduce pe foc pâna ajunge la consistenta unui sos.
Para umpluta se serveste cu înghetata de vanilie Horeca Select si sos de vin rosu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu