luni, 10 decembrie 2012

Spaghetti cu sos bolognaise

Spaghetti cu sos bolognaise - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Spaghetti cu sos bolognaise
Ingrediente:
spaghetti 500 g, carne tocată de vițel 600 g, morcovi 100 g, țelină 300 g, vin roșu 500 ml, pastă de tomate 80 g, usturoi 2 g, parmezan 30 g, ulei de măsline 30 ml, supă de vită 200 ml, rozmarin, cimbru după gust.

Mod de preparare:
Carnea se sotează într-o cratiță cu ulei de măsline.
Peste carne adăugăm legumele tăiate fin
Deglasăm cu vin roșu, reducem, adăugăm supa de vită, pasta de tomate, usturoiul sfărâmat, ierburile aromate și se gătesc 30 de minute.
Pastele se fierb în apă cu sare timp de 7 minute, după care amestecăm cu sosul.
Se servesc cu parmezan ras deasupra.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu