Spaghetti cu sos bolognaise - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.
Spaghetti cu sos bolognaise |
spaghetti 500 g, carne tocată de vițel 600 g, morcovi 100 g, țelină 300 g, vin roșu 500 ml, pastă de tomate 80 g, usturoi 2 g, parmezan 30 g, ulei de măsline 30 ml, supă de vită 200 ml, rozmarin, cimbru după gust.
Mod de preparare:
Carnea se sotează într-o cratiță cu ulei de măsline.
Peste carne adăugăm legumele tăiate fin
Deglasăm cu vin roșu, reducem, adăugăm supa de vită, pasta de tomate, usturoiul sfărâmat, ierburile aromate și se gătesc 30 de minute.
Pastele se fierb în apă cu sare timp de 7 minute, după care amestecăm cu sosul.
Se servesc cu parmezan ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu