duminică, 2 decembrie 2012

Salata de sfecla rosie cubulete

Salata de sfecla rosie cubulete - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Ingrediente pentru 3 portii de salata de sfecla:
2 sfecle roșii potrivite
2 linguri ulei de măsline
2–3 linguri oțet
1 linguriță semințe de chimen (pudră de chimen)
1 linguriță semințe de coriandru (frunze de coriandru)
un praf de cimbru
sare, piper




Mod de preparare:
Puneţi sfecla, curățată, la fiert în apă cu oțet timp de 30 de minute – 1 oră. Când este fiartă, scoateți sfecla şi o lăsaţi puțin la răcit.
Tăiaţi sfecla roşie cubulețe mai mari. Luaţi un bol şi puneţi cubulețele de sfeclă, turnaţi puțin ulei peste ele şi adăugaţi toate ingredientele de mai sus, amestecând ușor.
Uleiul va ajuta la fixarea ingredientelor de cuburile de sfeclă. Amestecaţi totul şi serviţi imediat.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu