luni, 10 decembrie 2012

Supa cu orez

Supa cu orez - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Supă cu orez
Ingrediente (4 Porţii de supa cu orez):
1 kg roşii bine coapte, 1 morcov, 1 rădăcină pătrunjel, 1 bulb de ţelină, 1 ceapă albă, 1 ardei gras, 1 linguriţă de zahăr, 2 linguri orez, 2 linguri ulei, 1 legătură leuştean verde, sare.

Preparare supa cu orez:

Tăiaţi roşiile bucăţi şi le puneţi la fiert cu apă numai cât să le acopere. Le strecuraţi de zeamă şi le treceţi prin sită sau blender, astfel încât să eliminaţi şi seminţele dar şi pieliţele.
Veţi obţine un bulion de roşii pe care, dacă vreţi, îl puteţi subţia cu apă, în cazul în care e prea gros. Fierbeţi în apă cu sare zarzavaturile tăiate.
Când sunt bine pătrunse, adăugaţi orezul, bulionul de roşii, uleiul, sarea, zahărul şi ardeiul tăiat fâşii.
După ce a fiert şi orezul, luaţi vasul de pe foc, adăugaţi verdeaţa tocată şi lăsaţi supa 5 minute să-şi ia gust de verdeaţă.
-->

Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu