joi, 8 august 2013

Blat de pizza

Blat de pizza reteta - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Reteta blat de pizza
Blat de pizza
Ingrediente necesare pentru blatul de pizza: 150 ml apa, jumatate de lingurita de zahar,o lingurita de drojdie, 225 g faina, trei linguri cu ulei de masline, o lingurita de sare.

 Mod de preparare: Amestecati intr-un castron drojdia cu o lingura de faina, treilinguri de apa calda si putin zahar pana obtineti o pasta omogena. Acoperiti-o si lasati-oasa pana se umfla si face spuma. Puneti intr-un castron faina iar in mijlocul ei turnatiamestecul de drojdie, ulei, sare si amestecati pana formati un aluat moale si elastic.Framantati bine blatul, lasati-l putin sa dospeasca pentru a prinde volum. Inainte de a prepara pizza, aluatul se pune intr-o forma cu marimea si forma dorita.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu