joi, 8 august 2013

Vitel cu fasole verde si salata de telina

Vitel cu fasole verde si salata de telina - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.


Reteta vitel cu fasole verde si salata de telina
Ingrediente (4 Portii):
400 g pulpa de vitel
200 g fasole verde
100 ml suc de rosii
50 g unt
3 morcovi
2 radacini de telina
1 lamaie
ulei de masline, sare, piper


Mod de preparare:
Se taie pulpa de vitel, în bucati mici. Se incing 4 linguri de ulei si se adaugă carnea. Se prajeste 2-3 minute si se toarna sucul de rosii. Se fierbe 60 minute pe foc mic. La final se presara sare si piper după gust.
Se curăta si se spala morcovii si telinele. Doi morcovi si o telina se taie bucati. Se pun la fiert impreuna cu fasolea verde, in apa cu sare. După ce s-au fiert se soteaza in unt incins.
Morcovul si telina rămase se rad pe razatoarea mica. Se pun intr-un bol si se stropesc cu ulei de masline si suc de lamaie. Se amesteca bine.
Se pregatesc farfuriile. Se pun bucatele de carne cu sos, se adauga legume sotate si se pune o cupă de salata de telina.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu