miercuri, 7 august 2013

Ciorba greceasca

Ciorba greceasca sau ciorba de pui a la grec - reteta culinara, mod de preparare, comentarii si instructiuni pentru gatit.

Reteta ciorba greciasca
Pentru ciorba greciasca avem nevoie de: maruntaie si partea osoasa de la un pui, 1 morcov, 1 patrunjel tocat, o jumatate de telina, 1 ceapa mijlocie, 2 linguri cu varf orez, 1 lamaie, 1 galbenus, 150 g de smantana.



Cum se prepara ciorba greceasca:
Carnea de pui se taie bucatele si se pune la fiert in 3 litri apa rece si sare. Cand clocoteste se pune zarzavatul taiat sferturi mici. Cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se strecoara supa, se fierbe orezul in ea, apoi se pun bucatile de carne (fara zarzavat). Se pune sare si zeama de lamaie. Dupa ce s-a luat depe foc se drege cu galbenusul si smantana amestecate cu o lingura apa rece si patrunjel tocat.

Ciorba greceasca este o ciorba pe care o gatiti usor in maxim o ora.
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Un comentariu: