miercuri, 29 februarie 2012

Mujdei de usturoi



Ingrediente:
Pentru mujdei de usturoi este nevoie de 300gr.ulei de masline 5 linguri, miere 1lingura, zeama de lamaie 1 lingurita, otet de mere 1 lingurita, sare grunjoasa 1 lingurita cu varf, apa minerala rece 100-200 ml in functie de consistenta pe care o doriti. Se mai poate dilua in momentul servirii. Se poate toca si 1 legatura de patrunjel care se poate amesteca sau pune deasupra pentru culoare si aspect. Se poate pastra la frigider in borcan inchis si 2 saptamani dar nu rezista ca este prea bun .Cine doreste poate pune in loc de apa iaurt.
-->
Despre blog

Bine ati venit pe blogul nostru cu retete culinare preparate acasa. Blogul nostru contine o colectie de retete culinare romanesti si din intrega lume. Aceste retete pot fii gatite de orice gospodina, in propria bucatarie, deoarece retetele noastre contin instructiuni de preparare pas cu pas, cat si fotografii sau video. .

Un comentariu: